Werkwijze

Bij Lisette de Haard fotografie vertelt elke foto een verhaal! Mijn specialisaties omvatten hondenfotografie, afscheidsfotografie en portretfotografie. Ik neem jou graag mee in mijn passie, voor het vastleggen van bijzondere momenten door de lens van mijn camera. Mijn stijl van fotografie is gebaseerd op het vastleggen van echtheid, warmte en verbinding, zodat elke foto een blijvende herinnering wordt. Ik vind het belangrijk dat je weet wat je van mij kunt verwachten, dus hieronder volgt wat informatie over mijn werkwijze. Heb je na het lezen hiervan nog vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

Jouw trouwe viervoeter

Als groot hondenliefhebber begrijp ik de unieke band die we delen met onze hond als geen ander. Ik leg graag het unieke karakter van jouw hond vast, maar ook als je de warme en liefdevolle connectie tussen jullie voor altijd wilt koesteren, ben je bij mij aan het juiste adres! Ik vind het belangrijk dat jouw maatje zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de shoot. Dat betekent dat ik je hond altijd even de tijd geef om even aan mij en mijn camera te wennen en om rustig rond te snuffelen. Ik ben iemand die van nature veel rust uitstraalt en heb kennis en ervaring in het werken met honden. Een fotoshoot is bij mij is altijd ongedwongen. Een fotoshoot van (of met) je hond is al mogelijk vanaf €179.

Family time

Ik vind het ook altijd geweldig om gezinnen en kinderen voor mijn lens te hebben! Ik hou van verbinden en vind persoonlijke aandacht erg belangrijk. Ik vind het heerlijk om tijdens een shoot voor heel even onderdeel uit te mogen maken van de dynamiek, dat ieder gezin zo bijzonder en uniek maakt. Ik creëer met mijn foto’s waardevolle herinneringen, die een leven lang mee gaan. Ik zorg tijdens de fotoshoot altijd voor een ontspannen en ongedwongen sfeer, om zo de meest spontane beelden te vangen.

Bang dat je kind niet op de foto wilt? Geen zorgen, want ik laat kinderen vaak gewoon lekker hun gang gaan, zo ontstaan vanzelf de mooiste tafrelen en krijg je de meest pure foto’s. Een fotoshoot van je kind of – nog leuker – met het hele gezin, is al mogelijk vanaf €179.

Afscheid

Als afscheidsfotograaf kan ik troost en steun bieden. Afscheid nemen is bijzonder moeilijk, maar er zijn tijdens het afscheid zoveel liefdevolle en waardevolle momenten, naast het verdriet. Ik leg de liefde, warmte en verbinding voor jullie vast en vertel met mijn foto’s een persoonlijk afscheidsverhaal. Naast het vastleggen van uitvaarten, fotografeer ik ook mensen in de laatste levensfase. Blijvende herinneringen vastleggen, zijn ook in deze emotionele fase helpend en troostend voor de naasten.
Ik ben mij ervan bewust dat ik als afscheidsfotograaf op een zeer intiem en kwetsbaar moment in uw leven mag zijn. Ik heb, door mijn achtergrond als verpleegkundige in de palliatieve zorg, veel ervaring rondom het levenseinde en de dood. Ik voel mij daardoor in deze bijzondere situaties op mijn gemak en weet wanneer ik een stap terug moet doen, als de situatie daarom vraagt. Nauw contact met de nabestaanden vind ik belangrijk, zodat ik rekening kan houden met ieders wensen. Elke uitvaart is, net als iedere geliefde waarvan afscheid genomen wordt, uniek. Ik heb oog voor detail en fotografeer alles wat er gebeurd rondom het afscheid. Er komt vaak zoveel op mensen af en dan geeft het rust om achteraf nog eens alle foto’s te kunnen bekijken en de emoties opnieuw te kunnen beleven. Het biedt troost en kan heel helpend zijn tijdens het rouwproces. Een uitvaartreportage begint vanaf €595 en is altijd inclusief een luxe fotoalbum.

Mijn werkwijze

Na de fotoshoot ga ik de foto’s zorgvuldig selecteren, archiveren en nabewerken. Hiervoor heb ik natuurlijk even tijd nodig, ik wil hier graag mijn aandacht en liefde in steken. Ik snap natuurlijk dat je benieuwd bent naar het eindresultaat! De foto’s die ik maak zul je binnen maximaal vier weken digitaal van mij ontvangen, in hoge resolutie.

Nog even op een rijtje

Op moment dat je een fotoshoot bij mij boekt, kun je het volgende verwachten:

 1. Kennismaking / persoonlijk gesprek: Samen bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Ik ontvang graag ook wat aanvullende informatie.
  Bij afscheidsreportages zal dit een uitgebreidere kennismaking zijn, het liefst kom ik hiervoor even bij jullie langs.
 2. Planning en voorbereiding: Samen plannen we de fotoshoot en locatie. Ik help je graag bij het kiezen van een geschikte locatie en kan desgewenst tips en adviezen geven.
 3. De fotosessie: Tijdens de fotosessie draait het om jou / jullie. Ik zorg ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt voor de camera en streef ernaar om echte emoties en spontane momenten vast te leggen.
  Tijdens een afscheidsreportage probeer ik zoveel mogelijk ongemerkt aanwezig te zijn.
 4. Selectie en bewerking: Na de fotoshoot ga ik de foto’s zorgvuldig selecteren, archiveren en nabewerken. Ik steek hier graag mijn aandacht en liefde in en dit proces heeft dus altijd even tijd nodig.
 5. Eindproduct: De foto’s ontvang je maximaal 4 weken na de shoot, in digitale HR bestanden. Het is mogelijk om bij mij albums, wanddecoraties of losse afdrukken te bestellen.
  Bij een afscheidsreportage ontvang je naast digitale bestanden ook altijd een slideshow en een luxe fotoalbum, dat ik in samenspraak opmaak. Daarnaast bied ik extra opties, zoals een bewaardoos, met of zonder USB stick en fraaie mini harmonica albums. Alle producten die ik lever, zijn van professionele en hoogwaardige kwaliteit.

Ik vind persoonlijke aandacht en maatwerk erg belangrijk en ik neem dan ook graag de tijd om te luisteren naar jouw wensen en ideeën. Aarzel dus niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie en hopelijk mag ik voor jou iets moois creëren!

Ben je enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden door de foto’s op mijn website en wil je dat ik jouw verhaal vastleg, dan mag je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen!