Hoi, ik ben Lisette

Ik vertel je graag wat meer over mijzelf. Mijn naam is Lisette en ik woon samen met mijn man, ons zoontje en onze twee honden in Waardenburg. Ik vind het heerlijk om tijd door te brengen met mijn gezin en we zijn regelmatig in de bossen of op het strand te vinden. In de natuur voel ik mij vrij en één met de wereld om mij heen. Ik vind hier dan ook veel inspiratie. Mijn liefde voor fotografie ontstond al op jonge leeftijd.

Ik fotografeer vanuit mijn hart en gevoel en dat stelt mij in staat om unieke en oprechte beelden te creëren. Ik wil mij verbonden voelen met wat ik vastleg, daarom ben ik als fotograaf gespecialiseerd in onderwerpen die dicht bij mij staan. Het is mijn passie om de schoonheid van het leven vast te leggen, of het nu gaat om liefdevolle familieportretten, de interacties met honden of het omarmen van de emoties rondom afscheid. Ik ben er om jouw verhaal te vertellen!

Met de komst van onze eerste hond, Jutter, was mijn passie voor hondenfotografie al snel een feit. Ik ontdekte dat ik mijn liefde voor honden, de natuur en fotografie op deze manier geweldig kon combineren. Ik vind het zo mooi om het unieke karakter van elke hond die voor mijn lens verschijnt, te mogen vastleggen. Daarnaast is er iets magisch aan de interactie tussen honden en mensen en dat is fantastisch om met mijn foto’s te kunnen vereeuwigen.

Daarnaast is afscheidsfotografie een thema dat mij ook nauw aan het hart ligt. Het leven is kostbaar en helaas worden we allemaal een keer geconfronteerd met verlies en afscheid. Ik heb als verpleegkundige ruime ervaring binnen de palliatieve zorg, maar ook persoonlijk al veel te maken gehad met verlies. Hierdoor weet ik als geen ander van wat voor onschatbare waarde foto’s van het afscheid zijn. Ik heb een opleiding voor afscheidsfotografie gevolgd, om mij hier verder in te specialiseren. De periode rondom afscheid is niet alleen verdrietig, maar het is juist ook een moment vol verbinding en liefde. Het vastleggen van deze momenten geeft een tastbare herinnering en kan nadien veel troost bieden.

Ik maak tevens graag portretfoto’s, in het bijzonder van kinderen en gezinnen. Dit gaat voor mij verder dan alleen het maken van een paar foto’s, het is namelijk een prachtige manier om kostbare herinneringen te creëren, om voor altijd te koesteren. Een moment van samen zijn, waarbij alles draait om warmte, liefde en verbondenheid binnen het gezin.